EAST GATE CREATORS - Skopje East Gate
19.03.2021 - 16:44

EAST GATE CREATORS

Ви ја претставуваме рубриката East Gate Creators.

Ви ја претставуваме рубриката East Gate Creators. Исклучителен тим на посветени професионалци кој го вложуваат сето свое искуство и својот максимум во проектот Ист Гејт. Прочитајте ги нивните приказни кои ќе ве допрат и инспирираат да постигнете повеќе.

Чест ни е првото интервју да го посветиме на една исклучителнa жена и професионалец во својата област, Десанка Перлаш. Прочитајте повеќе за неа на следниот линк.