Skopje East Gate

Заслужувате повеќе

Skopje East Gate е првиот проект од својот вид во земјата, кој инкорпорира трговски центар, резиденцијален комплекс и деловен парк, со цел да воведе нови и современи стандарди на урбано живеење.

500.000 m2

вкупна површина

25.000 m2

зелена површина

57.000 m2

бруто-површина за изнајмување деловен простор

50.000 m2

бруто-површина за канцелариски простор

201.000 m2

бруто-површина на резиденцијален комплекс

1.600

станбени единици

Living

Почнете нов стил на живеење

Резиденцијален комплекс кој ви нуди сè што ви е потребно за модерен и урбан стил на живеење.

Shopping

врвно шопинг искуство и забава

Новиот ритам на градот за врвно шопинг искуство, забава, гастрономија и кафе-култура.

Business

ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

Уникатен концепт на деловен парк кој ги има преточено сите ваши потреби во идеално место за продуктивна работна средина.

Скопје Ист Гејт е дел од Групацијата БАЛФИН (Балканска финансиска инвестициска групација), една од најзначајните и најуспешните инвестициски групи во регионот на Западен Балкан. Географски, БАЛФИН Групацијата е присутна во Австрија, Албанија, Косово, Босна и Херцеговина, Северна Македонија, Црна Гора и Холандија, вработувајќи приближно 6.000 луѓе. Активностите на групацијата БАЛФИН вклучуваат развој и управување со недвижнини, малопродажба, рударска индустрија, банкарство, туризам, енергија, логистика итн. Групацијата БАЛФИН расте стабилно и има позитивно влијание врз локалните заедници преку економски развој, раст на вработеноста и социјални инвестиции.

"Skopje East Gate е најголемата приватна инвестиција во Македонија, која ќе создаде големи деловни можности, ќе гарантира вработување, ќе ја зајакне трговијата, ќе привлече глобални фирми и ќе понуди нов пристап кон градскиот живот."

Самир Мане

Претседател на Групацијата Балфин