Специјална Понуда - Skopje East Gate

НОВ СТИЛ НА ЖИВЕЕЊЕ

БЛОК A & B

Добредојдовте во комплексот East Gate Living каде секој дом носи нова вибрација која чека да биде откриена.

ОДБЕРИ ГО ИДЕАЛНИОТ СТАН ЗА ТВОИТЕ ПОТРЕБИ

Одбери ја твојата идеална квадратура и побарај понуда на info@eastgate.mk

071 381 030 / igor.zikov@seg.mk

071 381 051 / kristijan.davidovski@seg.mk

071 381 621 / nadezda.ivanovska@seg.mk

071 381 132

1+1 2T3

Внатрешна површина44m²
Површина на тераса4m²

A 2-1
KAT 6

Промотивна цена со вклучено паркинг место

86.999€

1+1 2T5

Внатрешна површина47m²
Површина на тераса15m²

A 2-2
KAT 8

Промотивна цена со вклучено паркинг место

109.999€

2+1 3T5

Внатрешна површина65m²
Површина на тераса7m²

B 1-1
KAT 12

Промотивна цена со вклучено паркинг место

123.399€

2+1 3T1

Внатрешна површина68m²
Површина на двор16m²

B 2-2
KAT 0

Промотивна цена со вклучено паркинг место

132.999€

3+1 4T3

Внатрешна површина91m²
Површина на тераса7m²

B 2-1
KAT 7

Промотивна цена со вклучено паркинг место

160.999€

ПОВЕЌЕ ОД НОВ ДОМ

Вашиот нов дом, со оддаелеченост помеѓу зградите од 50 метри, нуди совршена можност за уживање во зелената површина каде што сите станари и посетителе ќе може да се релаксираат на кратка прошетка, а секој родител да ужива гледајќи ги своите деца, како слободно си играат на детско игралиште на отворено, веднаш пред својот дом.

25.000m²
ЗЕЛЕНА ПОВРШИНА

50m
РАСТОЈАНИЕ ПОМЕЃУ ЗГРАДИ

КОМПЛЕКС КОЈ НУДИ Сѐ

сѐ НА ЧЕКОР ОД ВАС

Секој стан е опремен со Smart Home системи кои го следат вашиот ритам на модерно живеење. Греењето е со целосно подна инсталација, приклучена на градско греење. Нашата визија е да не мора да се грижите каде да најдете сè што ви е потребно за домот, за себе или за најблиските.

Веднаш до вашиот дом се наоѓа најголемиот трговски центар East Gate Mall, каде што имате на располагање широк асортиман на продавници, супермаркет, салони за убавина, фитнес центар, електроника, бела техника и многу други услужни дејности.

ЗОШТО EAST GATE LIVING?

ВО РИТАМ СО ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

Замислете утра опкружени со раскошно зеленило, да имате сè што посакувате на само чекор од вас и да бидете дел од новиот урбан ритам на градот. Да се биде дел од East Gate Living е повеќе од купување нов дом, бидејќи станувате дел од визијата за Skopje East Gate која подразбира нов стил на модерно живеење.

Покрај становите со идеално проектирани просторни решенија кои започнуваат од 42 m2, меѓу кои може да изберете дом со една или три спални соби, East Gate Living нуди избор на уникатни станови кои достигнуваат и до 210 m2. Почнувајќи од становите на приземје со пространи тераси и зелени површини, преку становите со големи тераси кои се поставени на сите каскадни спратови, сè до уникатните дуплекси, во East Gate Living ќе најдете богат избор на станови проектирани за сечии желби и потреби