Rreth nesh - Skopje East Gate

MERITONI MË SHUMË

Shkupi East Gate është projekti i parë i këtij lloji në vend, i cili përfshin një qendër tregtare, kompleks banimi dhe park biznesi me qëllim futjen e standardeve të reja dhe moderne të jetës urbane.

500.000 m2

SIPËRFAQJA E PËRGJITHSHME

25.000 m2

ZONË TË GJELBËR

57.000 m2

BRUTO-SIPËRFAQE PËR QERA TË HAPËSIRAVE AFARISTE

50.000 m2

BRUTO-SIPËRFAQE PËR HAPËSIRA ZYRE

201.000 m2

BRUTO-SIPËRFAQE BANIMI

1.600

NJËSI BANIMI

Living

FILLONI NJË STIL TË RI TË JETËS

Kompleks rezidencial që ofron gjithçka që ju nevojitet për një stil jetese moderne dhe urbane.

Shopping

EKSPERIENCË DHE ARGËTIM MË TË MIRË GJATË BLERJES

Ritëm i ri i qytetit për një përvojë të mirë të blerjes, argëtimit, gastronomisë dhe kulturës së kafesë.

Business

VEND IDEAL PËR BIZNESIN TUAJ

Siguroni një vend në një nga ndërtesat e biznesit të Klasës A për të përfituar sa më shumë nga biznesi juaj.

East Gate është pjesë e Grupit BALFIN (Balkan Finance Investment Group) është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holandë, me afërsisht 6’000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikën, etj. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve pranë përmes zhvillimit ekonomik, rritjes së punësimit dhe investimeve sociale.

""Shkupi East Gate është investimi më i madh privat në Maqedoni, i cili do të krijojë mundësi të mëdha biznesi, do të garantojë punësim, do të rrit tregtinë, do të tërheq kompanitë globale dhe do të ofrojë një qasje të re në jetën e qytetit."<br /> <br /> "

SAMIR MANE

President i Grupit Balfin