Business - Skopje East Gate

ИДЕАЛНО МЕСТОЗА ВАШИОТ БИЗНИС

ПОГЛЕДНИ ЈА БРОШУРАТА Design your flat

вашиот бизнис заслужува повеќе

East Gate Business претставува уникатен концепт на деловен парк кој ги има преточено сите ваши потреби во идеално место за продуктивна работна средина.

5

А-класа згради

90.000 m2

бруто-површина

50.000 m2

вкупна површина за издавање

678

паркинг-места
идеална локација

Лоциран на само 5 минути од центарот на градот, Еast Gate Business има одлична поврзаност со сите делови на Скопје. Дополнително, близината на булеварот “Александар Македонски“ нуди одлична видливост и регионална поврзаност благодарение на пристапот до Е-75 и Е-76 преку автопатот М4, со што имате брз пристап до сите регионални патишта и до аеродромот Скопје кој е на само 15 минути оддалеченост со автомобил.

персонализирани решенија

Секоја зграда нуди опција за персонализирани решенија според потребите на вашиот бизнис, како спојување на простории и комбинирање на спратови за да го креирате идеалниот простор за потребите на вашиот тим и бизнис.

модуларен простор

East Gate Business ви нуди слобода за уредување на внатрешниот простор според потребите на вашиот бизнис. Ќе имате можност однапред да го дефинирате просторното уредување со цел да создадете пријатна и продуктивна работна средина за вашите вработени и вашиот бизнис.

ПАРКИНГ

Секоја зграда има директен и лесен пристап до подземна гаража со обележани паркинг места за вашиот тим и за вашите бизнис-партнери.

Контактирајте нѐ

За повеќе информации, ве молиме пополнете го формуларот подолу и ќе ве контактираме во најбрзо време.