Business ALB - Skopje East Gate

VEND IDEALPËR BIZNESIN TUAJ

SHIKO BROSHURËN Design your flat

BIZNESI JUAJ MERITON MË SHUMË

East Gate Business paraqet një koncept unik të parkut të biznesit që i ka shndërruar të gjitha nevojat tuaja në një vend ideal për një ambient produktiv të punës.

5

NDËRTESAT E KLASIT-А

90.000 m2

BRUTO-SIPËRFAQE

50.000 m2

SIPËRFAQJA E PËRGJITHSHME PËR QERA

678

VENDPARKIME
Lokacion ideal

Në vetëm 5 minuta nga qendra e qytetit, East Gate Business ka ndërlidhshmëri të shkëlqyer me të gjitha pjesët e Shkupit. Për më tepër, afërsia e bulevardit "Aleksandar Makedonski" ofron një dukshmëri të shkëlqyeshme dhe lidhje rajonale falë qasjes në E-75 dhe E-76 përmes autostradës M4, e cila ju jep qasje të shpejtë në të gjitha rrugët rajonale dhe Aeroportin e Shkupit i cili është vetëm 15 minuta larg me makinë.

Zgjidhje të personalizuara

Çdo ndërtesë ofron mundësinë e zgjidhjeve të personalizuara sipas nevojave të biznesit tuaj, të tilla si kombinimi i ambienteve dhe kombinimi i kateve për të krijuar hapësirën ideale për nevojat e ekipit dhe biznesit tuaj.

Hapësira modulare

East Gate Business ju ofron lirinë për të rregulluar hapësirën e brendshme në përputhje me nevojat e biznesit tuaj. Do të keni mundësi për të përcaktuar paraprakisht planifikimin hapësinor në mënyrë që të krijoni një ambient pune të këndshëm dhe produktiv për punonjësit dhe biznesin tuaj.

Parkingu

Çdo ndërtesë ka qasje të drejtpërdrejtë dhe të lehtë në një garazh nëntokësor me vendparkime të shënuara për ekipin tuaj dhe partnerët tuaj të biznesit.

NA KONTAKTONI

Për më shumë informacione, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë dhe do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.